top of page

Menu

Zomer Menu 2025


Voorgerechten
Voorgerechten



OLIJFJES
€ 7


CROSTINI TOMAAT
Geroosterd zuurdesembrood met een tapanade van zongedroogde tomaten, cashewnoten en basilicum
€ 11,50


CROSTINI MAKREEL MOUSSE
Geroosterd zuurdesembrood met een mousse van makreel, appel, selder en zure room
€ 13


CROSTINI RICOTTA
Geroosterd zuurdesembrood met een tapenade van ricotta, erwten, munt en honing.
€ 10,50


CROSTINI MIX 3 STUKS
Een van elke soort Crostini.
€ 11,50


MINI BOERRATA
Halve burrata in een crème van venkel, prei, aardappelen en sinaasappel, geserveerd met rucola, amandelschaafjes, zongedroogde tomaten. en zuurdesembrood.
€ 14,50


MINI SPICE IT UP
Scampi's in gele currysaus met koriander en pinda noten.
€ 15,50


APERITIEF BORDJE
Trio van kazen van lokale boeren met sneetjes gedroogde worst, olijfjes en zongedroogde tomaten. Geserveerd met zuurdesembrood, Tierenteyn mosterd, verse boter en gepekelde wortels. VEGGIE OPTIE AAN 20,5
€ 23,50
APERITIEF BORDJE



Vlees Hoofdgerechten
Vlees Hoofdgerechten



BEST SPAGHETTI IN TOWN
Traditionele Italiaanse ragù met gegrilde groentjes, een lepeltje pesto en parmezaan
€ 19,50
BEST SPAGHETTI IN TOWN


PULL ME UP
Quesedilla met chili con carne van pulled pork, met salsa verde, zure room, cheddar, gepekelde ajuin. Geserveerd met cole slaw, frietjes en sriracha mayo.
€ 22
PULL ME UP


STRIKE ME
Biefstuk eerste keus (200g) met frietjes, look/kruiden saus, groene salsa en huisgemaakte mayo + optie voor Cafe de Paris saus aan 2,5
€ 28,50


OVENSCHOTEL
Ovenschotel van lamsgehakt, zoete aardappelen, spinazie, griekse belchamel saus, cheddar en parmezaan.
€ 22


BOUEF BOURIGNON
Rund stoverij in rode wijnsaus met spekjes, champignons, wortels, zilveruitjes geserveerd met frietjes en een slaatje
€ 25



Vis En Veggie Hoofdgerechten
Vis En Veggie Hoofdgerechten



SPICE IT UP
Scampi in gele thaise curry saus, met zoete aardappel, paksoi en soja scheuten, geserveerd met basmati rijst, koriander en pinda noten
€ 24


BOERRATA
Burrata met creme van venkel, prei, aardappelen en sinaasappel, geserveerd met rucola, amandelschaafjes, zongedroogde tomaten en zuurdesembrood
€ 22


ROCK(et) IT!
Veggie spaghetti met pesto van rucola, olijven, zongedroogde tomaten, pijnboompitten, parmezaan
€ 19


DE PESTER
Quesedilla met mozzarella, rode pesto, geroosterde groenten, gepekelde ajuinen, rode kool, wortels, sriracha mayo
€ 21,50



Desserts
Desserts



DE AANRADER
Mousse van witte chocolade, basilicum en limoen infusie, crumble van koekjes en een heerlijke layer van salty caramel van dadels
€ 10
DE AANRADER


DE WITTE DAME
Vanille ijs met huisgemaakte warme chocolade saus en slagroom
€ 9
DE WITTE DAME


SIN CHOCOMOUSSE
Mousse van fondant chocolade met sinaasappel, geserveerd met slagroom en crumble van speculoos.
€ 9,50

Connect

  • Facebook
  • Instagram

Visit

Mon - Tue :  11:30 - 17:30 

​​Thu - Fri - Sat:  11:30 - 22:30

Warme keuken open

11.30- 14.30 en 18 - 22

Ottogracht 18,

9000 Gent,

Belgium

Join Us

Subscribe to our newsletter for updates and deals

Thanks for subscribing!

Volg ons om op de hoogte te blijven van specialiteiten en updates!

© 2035 by Mint. Powered and secured by Wix

bottom of page