top of page

Our Story

Eerlijke keuken,

slow food,

locale producten

en verse kruiden

Image[21].jpeg
Image.jpeg

Takes Thyme wilt tegen de fastfood-mode ingaan en we willen een oase van rust brengen, samen met respect voor het milieu.


Na jarenlange ervaring in de horeca hebben we gemerkt dat vele gerechten goed zijn dankzij het misbruik van vetten en suikers. Wij geloven in een eerlijke keuken, waar geserveerde gerechten lekker worden door het gebruik van lokale producten, de passie en tijd dat geïnvesteerd wordt in de bereiding en door gebruik van veel verse kruiden.


Vandaar komt onze keuze om samen te werken met lokale boeren. De vlees en zuivelproducten die in het restaurant worden gebruikt komen van een paar kilometer verderop en zitten niet vol met hormonen.
Ook proberen we het gebruik van verpakkingen te minimaliseren; we gebruiken bijvoorbeeld melk van lokale boeren bij de koffie samen met een stukje taart in plaats van een verpakt koffiemelkje en koekje.


Help ons groeien en help ons in onze missie om de horeca milieuvriendelijker te maken!

bottom of page